Rapid Reveal Peel 10 x 3 ml.

Vorige Artikel 3 / 9 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Onthul je nieuwe huid met deze professionele peeling voor thuis.

Bij het ouder worden verliest de huid zijn natuurlijke glans en stevigheid doordat de celdeling en celvernieuwing vertraagt. Bij jonge huiden neemt dit proces ongeveer 20 dagen in beslag, bij oudere huiden duurt het vaak langer dan 30 dagen. De combinatie van dode huidcellen die opeenhopen aan het huidoppervlak, samen met de afname van collageen en schade veroorzaakt door omgevingsfactoren zorgt ervoor dat de huid een doffe vermoeide uitstraling krijgt. Vaak ontstaan daarbij tekenen van pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels.

Dermalogica Rapid Reveal Peel

Herken jij jouw huid in het bovenste verhaal dan heeft Dermalogica voor jou NU de oplossing. Na jarenlang kwalitatief hoogwaardige professionele peelings voor gebruik in de behandelruimte aan te bieden, introduceren de huidexperts van Dermalogica NU de Rapid  Reveal Peel : De meest krachtige exfoliant voor thuisgebruik. Deze lichte, maar zeer effectieve peeling geeft een kickstart aan je celvernieuwing om de daaronder liggende frisse, stralende huid te onthullen.

De hoofdingrediënten van Rapid Reveal Peel zijn:

* Een unieke mix van fytoactieve Alpha Hydroxyzuren en Melkzuur verwijderen dofmakende dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing zonder de huid uit te drogen.

* Phytic Acid verkregen van rijstzemelen stimuleert de celdeling en egaliseert de huid.

* Gefermenteerde plantenenzymen ondersteunen de exfoliatie.

Wil jij een snel resultaat dan adviseert Dermalogica een kickstartfase. Deze kickstartfase houdt in dat je drie opeenvolgende dagen ( elke dag 1 tube ) Rapid Reveal Peel gebruikt. Na de derde dag kun je overgaan op het te onderhouden met 1 tube in de week.

Gebruik Rapid Reveal ( bij voorkeur in de avond )

1. Reinig je huid grondig

2. Draai het dopje van de tube en knijp de inhoud in je handpalm.

3. Masseer licht in op je huid. Vermijd de tere huid van de ogen. Laat de Rapid Reveal Peel op de huid activeren gedurende 3 - 7 minuten, selecteer de gewenste tijd afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. De peeling kan een warme/prikkelende sensatie op de huid geven.

4. Spoel daarna grondig met koud water af of dep eraf met een koude, vochtige doek.

RAPID REVEAL PEEL VOOR EEN MOOIE, FRISSE HUID IN 6 WEKEN.

© 2013 - 2022 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel