BOOST YOUR BEAUTY BIZZ INSPIRATIE TOOL

Vorige Artikel 2 / 2
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Hallo collega 

Wil jij meer uit je Social Media halen maar ontbreekt je de tijd, de inspiratie en misschien ook wel de zin om elke keer iets nieuws te verzinnen? Dan heb ik de oplossing voor je.

Neem een abonnement op de BOOST YOUR BEAUTY BIZZ INSPIRATIE TOOL. 

Wat biedt deze tool jou......twee of vier keer per week een ( bijna ) kant en klaar Social Media bericht of een hele snelle manier om een simpele maar doeltreffend Social Media bericht te maken. Waarom bijna kant en klaar zul je denken. Het is belangrijk dat je zelf even je eigen sausje erover heen doet door bv. kleurgebruik, naamsvermelding, logo etc.

Je gaat werken met simpele apps en lukt het niet dan lever je mij even bv. een productfoto aan en maak ik met veel liefde een afbeelding voor je. 

We werken vanuit een besloten Facebookgroep waarin ik twee of vier keer per week een voorgesteld bericht zal aanmaken wat jij dan kan personaliseren ( vakanties uitgezonderd ). Ik zal gebruik maken van meerdere foto’s zodat er verschillende mogelijkheden zijn en we niet allemaal hetzelfde plaatsen. Jij plaatst het bericht op een willekeurige dag van de week en wie weet inspireert zo’n bericht jou weer tot meer. Op Social Media is de Sky the Limit. Na betaling ontvang je een vriendschapverzoek via FB zodat ik je kan uitnodigen voor de besloten Facebookgroep.

Waarom vraag je je nu af.......omdat ik blij wordt ( behalve van mijn beroep als schoonheidspecialiste ) van Social Media en ik veel collega’s zie stoeien hiermee.

BOOST YOUR BEAUTY BIZZ INSPIRATIE TOOL is er in verschillende abonnementen.

* Abonnement 1: 2 Social Media berichten per week - 3 maanden lang voor € 11,95.

* Abonnement 2:  2 Social Media berichten per week - 6 maanden lang voor € 17,50

* Abonnement 3: 2 Social Media berichten per week - 1 jaar lang voor € 27,50.

* Abonnement 4: 4 Social Media berichten per week - 3 maanden lang voor € 17,95

* Abonnement 5: 4 Social Media berichten per week - 6 maanden lang voor € 26,50

* Abonnement 6: 4 Social Media berichten per week - 1 jaar lang voor € 44,50

LET OP! De kortingscode MIREIILLE is niet geldig op deze tool. 

Maak een keuze in het menu en reken af met IDEAL of kies voor vooraf overmaken ( afterpay is helaas geen optie ). Klik eerst op GA VERDER en kies voor de optie anders ( in nader overleg ) bij verzendmethode, dan worden er geen verzendkosten berekend.

 

© 2013 - 2020 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel