Greenleaf geuren

Greenleaf geurzakjes, geurkaarsen en diffusers

Greenleaf biedt heerlijke geurproducten en geurzakjes om uw huis te parfumeren. De Greenleaf geuren zijn 'homemade' en zo samengesteld dat ze voor alle Greenleaf producten hetzelfde effect hebben. Wanneer je eenmaal je eerste Greenleaf geur in huis haalt wil je niet anders meer! 

Greenleaf geurzakjes is waar het allemaal mee begon

De Amerikaanse Bob en Sylvia Caldwell lieten zich inspireren door hun kennis van bloemen, planten en de natuur. Op basis daarvan ontwikkelden zij de Scented Envelop. Dit simpele geurzakje, wat in de loop van de jaren geperfectioneerd is, vormt de basis van het huidige Greenleaf. De Greenleaf geurzakjes werden een succes en vele heerlijke geurende producten zoals Reed Diffusers, geurkaarsen, geur oliën en roomsprays volgende. Met als basis altijd de natuur. 

Greenleaf geurzakjes online bestellen

Huidverzorging Mireille heeft meestal de meest actuele geuren van Greenleaf geuren in huis. Maak hieronder een keuze uit jouw favoriete Greenleaf product en haal de natuur in huis!

De merken van Huidverzorging Mireille

Huidverzorging Mireille voert naast Greenleaf geurzakjes nog veel meer andere mooie merken. Alleen met de mooiste, betrouwbaarste en beste merken binnen de cosmetica-industrie werken we samen. Goed om te weten is dat we alle producten ook in onze eigen salon gebruiken. We weten precies wat voor kwaliteit we u kunnen bieden en staan garant voor alleen het allerbeste. Zo zijn we naast Greenleaf geuren ook fan van Cenzaa producten. Een puur product van Hollandse bodem wat zeer geliefd is onder professionele schoonheidsspecialisten. Ben je op zoek naar de vrolijkste nagellak kleurtjes, kijk dan eens bij de STRIPLAC collectie.  Bekijk al onze merken >>>

© 2013 - 2021 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel