Greenleaf

DE GEUREN VAN GREENLEAF 

Al meer dan 35 jaar creëert Greenleaf geurproducten om uw huis te parfumeren. Met de Greenleaf producten haal je de natuur in huis. De geuren van Greenleaf zijn divers: overheerlijke bloemengeuren dagen de romantiek uit. Of wat dacht je van de frisse geur van zee en lentebries die de kamer omtoveren tot de perfecte lentedag. Maar ook fruitige citrus geuren en de zoete gezelligheid van kaneel en vanille zijn kenmerkende geuren van Greenleaf. De geuren van Greenleaf zijn ‘homemade’ en zo samengesteld dat ze voor alle Greenleaf producten hetzelfde effect hebben. Wanneer je eenmaal je eerste Greenleaf product in huis haalt, wil je niet anders meer!

DE OORSPRONG VAN GREENLEAF

De Amerikaanse Bob en Sylvia Caldwell lieten zich inspireren door hun kennis van bloemen, planten en de natuur en ontwikkelde de Scented Envelop. Dit simpele geurzakje, wat in de loop van de jaren geperfectioneerd is, vormt de basis van het huidige Greenleaf. Vele heerlijk geurende producten zoals Reed Diffusers, geurkaarsen, potpourri, geur oliën en roomsprays volgden. Met als basis altijd de natuur.

Greenleaf geurkaarsen en dispensers

Ontdek de wereld van Greenleaf en haal de natuur in huis.

Greenleaf Babygeuren Snuggly baby & Cuddly babyGreenleaf Bella FreesiaGreenleaf Buttercup FieldsGreenleaf Cashmere KissGreenleaf Citrus SambaGreenleaf Merry MemoriesGreenleaf Moss & MistGreenleaf Silver SpruceGreenleaf Spa SpringsGreenleaf Wintertime Wishes

 

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie