Cenzaa

CENZAA - BOTANICAL TREASURE

CENZAA komt elk half jaar met een verrassende, unieke limited edition collectie. Dit keer is er de bijzondere Botanical Treasure collectie. Geïnspireerd door de rijkdom van earth friendly food en krachtige botanische plantenstamcellen speciaal voor uw huid ontwikkeld: het nieuwe DNA. Daarmee helpt Botanical Treasure u om er zo lang mogelijk jong & stralend uit te zien. Een pure traktatie voor uw huid, gepresenteerd in de vorm van een smaakvol menu. U kunt uw eigen 'Beauty menu' samenstellen. Ontdek het geheim van de Cenzaa Botanic Treasure Treatment: het nieuwe DNA speciaal voor uw huid ontwikkeld. Het Beauty menu geeft u bij elke gang een keuze uit diverse behandelingen.http://www.huidverzorging-mireille.nl/a-29573782/cenzaa-wellness/cenzaa-seizoensbehandeling/

 

Cenzaa Botanical Treasure

In de Cenzaa-laboratoria zijn de nieuwste wetenschappelijke resultaten uit de “research” van plantenstamcel-technologie en gezonde voeding verenigd en vertaald naar 5 bijzondere cosmedische producten.

 

Cenzaa Botanical Treasure Royal Fujian Tea

Zoals u van Cenzaa gewend bent, bevat ook deze collectie een lekkere, ontspannende thee: Royal Fuijian Tea is een uiterst verfijnde en bovenal heilzame thee voor een heerlijke thee-ceremonie.

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie