WoodWick

WOODWICK GEURKAARSEN

Op zoek naar iets bijzonders? Kijk dan eens bij deze speciale WOODWICK geurkaarsen met houten lont. Deze kaarsen geven niet alleen een heerlijke geur af, maar geven uw huis ook direct een gezellige sfeer. Ook erg leuk om cadeau te geven. 

Bijzonder aan WoodWick geurkaarsen

WoodWick heeft de houten lonten als eerste ter wereld geïntroduceerd. Door deze houten lonten geven de WoodWick geurkaarsen het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur en het gevoel van het gezellige comfort van een gloeiende open haard. Deze geurkaarsen geven niet alleen een heerlijke geur af, maar geven uw huis ook direct een gezellige sfeer. De WoodWick geurkaarsen zijn zorgvuldig geproduceerd door echte vakmensen die alleen met de beste sojawas blends en top kwaliteit geur oliën werken. Wij zijn fan!   

 

Woodwick - Limited Editions and CollectionsWoodwick - Basic Collection

WOODWICK KERST COLLECTIE

Nog even en het is al weer kerst! De Woodwick Christmas kerstcollectie staat nu online. Laat je inspireren en sla meteen je slag. De leukste spulletjes zijn altijd het eerst op, dus wees er snel bij en scoor jouw Christmas goodies.

Woodwick - Christmas Editions kerst sfeer

 

 

 

WoodWick

 

Regels voor het perfect branden van jouw WoodWick geurkaars, de gezelligste kaars die er is!

* Zorg dat de kaars altijd minimaal 2 uur brandt, Bij voorkeur zelfs tussen de 3 à 4 uur. Dit voor het meest ideale geur en pool resultaat (poolen: Soja is dan tot aan het glas vloeibaar zonder een vaste ring soja tegen de rand).
* Trim de de houten lont regelmatig. Zorg wel dat de lont altijd 0,5 cm. boven de kaars uitsteekt.
* Hoe trim je een WoodWick houten lont? Wacht tot de kaars gestold is en tik zachtjes tegen het lontje aan, het lontje zal afbreken. Herhaal dit tot de gewenste lengte bereikt is. Verwijder de restjes.
* Als een Woodwick kaars is gaan tunnelen, dan heeft de kaars niet lang genoeg gebrand. Als dit voorkomt kun je eenvoudig oplossen door de kaars minimaal 3 uur te laten branden, hierdoor gaat de kaars poolen en is het probleem opgelost. Het kan zijn dat het lontje dan kopje onder gaat. Pak dan keuken- of toiletpapier en sop dit in de vloeibare Soja. Hierdoor haal je wat Sojawax uit de kaars en het lontje komt weer boven.
* Plaats de deksel pas weer op de kaars als deze volledig afgekoeld en gestold is.
* Gebruik de deksel van de kaars als onderzettertje zodat de ondergrond niet te heet kan worden.


 

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie