PayotC

PAYOT

PAYOT is een merk met 100 jaar geschiedenis. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Nadia PayotAnna Pavlova

Nadia Payot ontmoet balletdanseres Anna Pavlova en ziet het belang in van een goede huidverzorging. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Zij begrijpt als een van de eerste dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten. Ze ontwikkelt een gezichtsgymnastiek, zowel actief als preventief. De beroemde gezichtsmassagetechniek bestaande uit 42 bewegingen en geïnspireerd op een choreografie, ziet het licht in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle professionele Payot-behandelingen.

Payot Massage

Nadia Payot opent als een van de eerste merken een spa in Frankrijk. Het merk wordt toevertrouwd aan professionals op het gebied van schoonheid, schoonheidsspecialisten die in de schoonheidsinstituten werken. Nadia Payot hecht veel waarde aan vakkennis en opent in 1947 de eerste schoonheidsschool.

Payot geschiedenisPayot lesPayot poster

 

In het Payot laboratorium voor onderzoek in de omgeving van Parijs, werken onderzoekers en wetenschappers samen aan cosmetische huidproducten. Zo ontcijferen ze de geheimen van de huid, het mysterie van de cellen om verzorgingsproducten te ontwikkelen voor echte schoonheidsproblemen. 

Payot Laboratorium

De producten en behandelingen van Payot zijn:

  • altijd bewezen door klinisch onderzoek onder dermatologisch toezicht
  • vriendelijk voor de huid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met absolute tolerantie.
  • ontwikkeld voor een aangenaam gebruik: comfortabele texturen en zeer vrouwelijke en subtiel gedoseerde geuren
  • nooit getest op dieren

 

 

 

Payot in onze webshop

 

Payot salonbehandelingen

Payot website

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie