Cenzaa

GLOBAL COCOONING BY CENZAA

Tien jaar neemt Cenzaa vrouwen al mee in de wereld van huidverbetering. 10 jaar is Cenzaa mijn trouwe partner in de salon. 10 jaar van persoonlijke aandacht voor de huid en 10 jaar van geweldige producten. Dit jubileumjaar viert Cenzaa met een geweldige collectie geïnspireerd op de reis langs de zijderoute, de reis waar het allemaal mee begon.

Met GLOBAL COCOONING geven wij jou een “PREMIUM SELECTED” COLLECTION! De producten zijn met heel veel liefde uitgezocht door de Cenzaa salons over het hele land. Het is een selectie producten samensgesteld uit eerdere Seasons en een aantal geheel nieuwe producten. 

Deze COLLECTIE DER COLLECTIES garandeert huidverbetering op het allerhoogste niveau met de hoogste haalbare resultaten, ontwikkeld met inspiratie vanuit de prachtige reizen die ze gemaakt hebben langs de legendarische zijderoute en dan ondergedompeld in het warme Cenzaa gevoel.

Kijk je mee in de wereld van Cenzaa? Laat je verleiden door de prachtige producten, de heerlijke geuren en de weergaloze verpakking van GLOBAL COCOONING by CENZAA.

                                                       LOVE CENZAA AS MUCH AS WE DO!

GLOBAL COCOONING BY CENZAA

 

 

© 2013 - 2023 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel