beautyface-biologische-gezichtsmaskers.jpg

Webshop > BeautyFace gezichtsmaskers  > Intelligent Skin Therapy | Inteligent Active Skin serums | Eyes & Lips Collageen maskers

Het gezichtsserum van Beauty Face: een onmisbaar product in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Een serum is een product met zeer veel actieve ingrediënten. Veel vrouwen kennen nog niet van het bestaan van dit product af, maar wij brengen daar vandaag verandering in. Lees verder en leer welk gezichtsserum het beste bij jou past.

Wat is een gezichtsserum?

Een gezichtsserum is een dunne, sterk geconcentreerde vloeistof dat 100% actieve ingrediënten bevat. Een serum is een aanvullend product in je skincare routine en is dus geen vervanger van je dag- of nachtcrème. Door de actieve werkstoffen wordt een Beauty Face serum snel door je huid opgenomen en zie je dat je huid snel verbetert. Er bestaan veel verschillende soorten gezichtsserums met verschillende werkingen, zo zijn er anti-age serums, hydraterende serums, en serums die helpen tegen rode vlekjes.

Welk soort BeautyFace gezichtsserum past bij jou?

Zoals al eerder benoemt bestaan er verschillende soorten serums die verschillende problemen aanpakken. Een serum is gekarakteriseerd door zijn hydraterende werking en richt zich op het herstellen van het vochtgehalte in de huid, maar meestal richt het product zich op één hoofdprobleem. Welk soort gezichtsserum het beste bij jou past ligt dus aan de conditie van jouw huid. Wanneer je een serum koopt is het belangrijk om het product af te stemmen op jouw persoonlijke huidproblemen. 

In de collectie van Beauty Face vind je verschillende soorten gezichtsserums. Bijvoorbeeld een serum dat rimpels tegengaat en wat bekend staat om de celgroei van de huid te stimuleren en die tegelijkertijd de huid verstevigd. Heb je juist last van een droge, schilferige huid? Beauty Face heeft een vochtherstellend serum dat vooral tijdens de winter goed van pas kan komen in je skincare routine. Ook voor de onrustige huid is er een zuurstof activerend gezichtsserum dat helpt de huid te zuiveren en kalmeren. Bekijk ons hele assortiment beauty face serums en kies de kuur die het beste bij jou past.

Bekijk het gehele aanbod van BeautyFace

© 2013 - 2022 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel