beautyface-biologische-gezichtsmaskers.jpg

Webshop > BeautyFace gezichtsmaskers  > Intelligent Skin Therapy | Inteligent Active Skin serums | Eyes & Lips Collageen maskers

BEAUTY FACE HOME SPA - INTELLIGENT SKIN THERAPY MASKERS

Intelligent Skin Therapy van Beauty Face is een biologische lijn gezichtsmaskers. In onze shop vind je een ruime keuze uit verschillende maskers die allemaal garant staan voor een effectieve en professionele behandeling. De intelligent skin maskers bevatten geen parabenen en kleurstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract en/of plantaardige oliën.

Intelligent Skin Therapy voor alle huidtypen

De gezichtsmaskers uit de intelligent skin therapy lijn zijn perfect wanneer u last hebt van huidproblemen en zijn geschikt voor alle leeftijden. Per gezichtsmasker geven we aan voor welk type huid de intelligent skin therapy het beste werkt. Direct resultaat is zichtbaar. Voor optimaal resultaat raden we aan om een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers te volgen binnen een tijdsbestek van twee weken. Na het volgen van een kuurbehandeling onderhoud je uw huid het beste door een herhalingsmasker toe te passen elke 7 tot 10 dagen. 

Duurzaam bananenkatoen

De intelligent skin therapy maskers van Beauty Face zijn geproduceerd op basis van duurzaam banenkatoen. Banenkatoen wordt gemaakt van restafval wat op grote bananenplantages te vinden is. Schors, bananentakken en bananenblad zijn de ingrediënten voor het bananenkatoen van de intelligent skin therapy maskers. 

Bekijk al onze Beauty Face producten. 

per pagina
per pagina
© 2013 - 2022 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel