Essential

A.A.P Anti Aging Powder

Artikel 8 / 19
€ 99,95 (inclusief btw)

Bestel jij 5 A.A.P's dan ontvang jij er éën cadeau. Zo kun jij starten met je kuur van een half jaar. 

A.A.P. is een voedingssupplement met viscollageen, MSM, glucosamine (schaaldieren), chondroïtine, vitamine C, silicium, hyaluronzuur, mangaan en koper. Met natuurlijk sinaasappelaroma, met zoetstof van plantaardige oorsprong.

Dit Anti Aging Poeder is de top onder de collageen poeders met maar liefst 10.000 mg viscollageen maar ook MSM, een zwavelverbinding die verstevigend werkt op het onderhuidse bindweefsel. Voordeel daarvan is dat je een stevigere huid niet alleen gevormd wordt door meer collageen maar juist het bindweefsel wat onder de huid ligt. 
Verder bevat het glucosamine wat verbeterend werkt op het kraakbeen en wat zorgt voor soepelere gewrichten. Toegevoegd koper zorgt voor vorming van pigment in het haar, een goed afweersysteem, vorming van bindweefsel en botten en zorgt voor een beter afweersysteem. Mangaan werd toegevoegd voor de aanmaak van bidnweefsel maar ondersteund ook de werking van vitamine C, dat nodig is voor de aanmaak van collageen. Bamboe extract werd toegevoegd voor soepele gewrichten en tenslotte hyaluronzuur voor een gehydrateerde huid.

Kortom: te veel om op te noemen. A.A.P is een  Anti Aging Powder in de ruimste zin des woords: het draagt bij aan een mooie huid, haren en nagels maar ook aan gezonde gewrichten. 

Één doos A..A.P. bevat 28 zakjes. 
resultaat is na een paar weken merkbaar. Het mooiste resultaat krijg je bij langer gebruik.

Super Deal altijd 5 + 1 . Dus bestel er 5 en je krijgt er 6.,


 

 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel