DERMALOGICA Uw huid voelt het verschil

Dermalogica loopt al jarenlang voorop met formules van hoog niveau. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt. De producten bevatten geen lanoline en minerale oliën die de poriën in de huid kunnen afsluiten. Ook gebruikt Dermalogica geen irriterende synthetische kleur- en geurstoffen.

Wanneer producten van DERMALOGICA in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid. Dermalogica gebruikt daarvoor geen advertenties, luxe verpakkingen, valse beloftes en trends. Kortom: Dermalogica focust zich op uw huid gezonder maken. 

Natuurlijk voegen wij graag wat samples toe. Welke kunt u aangeven bij opmerkingen. En altijd een kleine attentie. Kortom de beste DERMALOGICA DEAL.

Dermalogica huidverzorging

Dermalogica is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Er zijn producten voor gezicht, lichaam en voor in de zon. Dermalogica houdt altijd rekening met het milieu. Alle ingrediënten zijn eco-veilig en de verpakkingen zijn recyclebaar. Op dieren wordt niet getest.

Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling in onze salon. Bijvoorbeeld met de reinigende formules van Dermalogica! Bel 040 212 75 66 of mail afspraak@huidverzorging-mireille.nl

 

Bel 040-2127566Dermalogica producten bestellen in de webshopNaar Dermalogica website

 

  

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel