Klantenservice

ALGEMENE VOORWAARDEN HUIDVERZORGING MIREILLE

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Webshop Mireille.

Tevreden klanten

PRIJZEN EN BTW Alle artikelprijzen op deze site zijn vermeld in euro inclusief BTW en exclusief verzending, tenzij expliciet anders aangegeven.

INFORMATIE Wij besteden veel zorg aan de informatie op onze website, maar kunnen fouten niet geheel uitsluiten. Met name de beschikbaarheid van artikelen kan snel veranderen. Ook prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN Wij versturen uw bestelling via Post NL pakketpost. Zie http://www.postnl.nl voor de voorwaarden. Standaard-verzendkosten voor pakketjes bedragen het geldende Post NL-tarief voor basispakketten tot 10 kg (2014: € 6,95). Wij rekenen echter maar € 4,95 verzendkosten. Op uw verzoek kunnen wij een bestelling ook aangetekend of verzekerd versturen (alleen mogelijk in Nederland). Zie http://www.postnl.nl voor de voorwaarden. Vermeld dit bij uw bestelling. Bij een bestelling met een waarde boven de € 50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Verzendkosten naar het buitenland kunnen variëren. Wanneer u iets bestelt vanuit het buitenland, zullen wij u voordat we de bestelling versturen, op de hoogte brengen van de verzendkosten.

LEVERTIJD Mits de bestelde producten bij ons op voorraad zijn en de betaling bij ons binnen is, versturen wij uw bestelling nog dezelfde of de volgende werkdag (binnen 48 uur). Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien echter de leveringstermijn de termijn van 30 dagen overschrijdt bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Reeds geïnde bedragen zullen in dat geval binnen 30 dagen door huidverzorging Mireille worden teruggestort.

Mocht een product niet voorradig zijn, dan brengen wij u hiervan op de hoogte en zullen we in overleg met u een passende oplossing bedenken.

UW BESTELLING AFHALEN U kunt uw bestelling ook afhalen in onze salon, Gestelsestraat 80, 5582 HK Aalst-Waalre. Maak voor het ophalen van een bestelling per mail of telefonisch een afspraak. Wij sturen u een mail om de afspraak te bevestigen en zorgen dat uw bestelling dan klaar ligt.

BETALINGEN Zodra wij uw betaling binnen hebben, wordt uw bestelling in behandeling genomen. U kunt betalen via Ideal , betalen bij afhalen of door het orderbedrag over te maken op ABN-AMRO rekening 562599908 t.n.v. M. Bax hlo \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\`Huidverzorgingsinstituut Mireille\\\\\\\` \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\` te Aalst-Waalre IBAN: NL47ABNA0562599908 | BIC: ABNANL2A en onder vermelding van uw adres. Als wij de betaling niet binnen een week binnen hebben, laten wij de bestelling vervallen. Wanneer u via iDEAL betaalt, wordt de bestelling direct verzonden aangezien hij dan ook direct betaald is.

BETALINGEN ACHTERAF VIA AFTERPAY
AfterPay voert voor Huidverzorging Mireille het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf de computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.huidverzorging-mireille.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 250,- Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.AfterPay.nl Let op voor betalingen vanuit het buitenland kunnen andere voorwaarden gelden.

RUILEN EN RETOUREN Wanneer een artikel na ontvangst niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het binnen 14 werkdagen ruilen of retourneren, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Zie de voorwaarden voor ruilen en retourneren. U vindt een herroepingsformulier met de voorwaarden onder \\\\\\\`retourneren\\\\\\\`: de verzendkosten zijn voor uw rekening. Zorg ervoor dat uw zending voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen wij niet aannemen. Bij ruilen of retourneren worden de gemaakte verzendkosten verrekend volgens de voorwaarden in het herroepingsformulier. Wanneer u een verkeerde bestelling hebt ontvangen door een fout van onze zijde, dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan ruilen en retour nemen.

U kunt uw retouren of te ruilen artikelen sturen naar het volgende adres:
Huidverzorgingsinstituut Mireille
Service en retouren
Gestelsestraat 80
5582 HK Aalst-Waalre
Nederland

GARANTIE U heeft recht op deugdelijke producten en waar voor uw geld. Wij selecteren artikelen zorgvuldig op basis van kwaliteit. Mocht u niet tevreden zijn over een artikel, neem dan contact met ons op (per mail of telefoon). Wij zullen dan proberen om samen met u tot een geschikte oplossing van het probleem te komen.

Uw factuur/pakbon is uw bewijs van aankoop en daarmee ook uw garantiebewijs. Bewaar deze goed. Uw factuur/pakbon wordt altijd meegestuurd met uw bestelling.

OVERMACHT Er is sprake van overmacht bij een tekortkoming die niet aan Huidverzorging Mireille kan worden toegerekend omdat deze niet te wijten is aan haar schuld en ook niet volgens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. In geval van overmacht heeft Huidverzorging Mireille het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. U wordt hierover schriftelijk geïnformeerd. U heeft geen recht op schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

GESCHILLEN Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing

OPENINGSTIJDEN Huidverzorgingsinstituut Mireille in Aalst-Waalre is geopend:
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

CONTACT Huidverzorgingsinstituut Mireille
Gestelsestraat 80
5582 HK Aalst-Waalre
Nederland
T 040 212 75 66
E info@huidverzorging-mireille.nl
BTW nr. NL142280872
KvK Brabant nr. 17120783

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie