CenzaaC

CENZAA

‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest. 

Een product van Nederlandse bodem: Cenzaa

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. En dat van Nederlands bodem!

Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten.

Wij kunnen u onze CENZAA producten van harte aanbevelen. Een prachtige aanvulling op onze ontspannende en verzorgende Cenzaa-salonbehandelingen.

 

Cenzaa GezichtsreinigingCenzaa GezichtsverzorgingCenzaa SerumsCenzaa MaskersCenzaa BodyproductenCenzaa Lifestyle & Wellness

 

CHECK REGELMATIG VOOR NIEUWE CENZAA SEIZOENSPRODUCTEN!
Lees alles over de nieuwste seizoenslijn van CENZAA NW YRK!


Cenzaa NW YRK by CenzaaCenzaa Bohemian SummerCenzaa Botanical Treasure

 

De filosofie van Cenzaa

Huid verzorging is niet alleen verzorging van de buitenkant, de binnenkant is minstens zo belangrijk. De filosofie van Cenzaa is dan ook dat echte schoonheid van binnenuit moet komen. Deze filosofie heeft er toe geleid dat Cenzaa één van de succesvolste cosmeticamerken is op het gebied van professionele huidverbetering. De huid is een weerspiegeling van je daadwerkelijke gezondheid. De producten van Cenzaa zijn dan ook zo ontwikkeld en geproduceerd om je lekker in je vel te voelen. Het is daarom dat huidverzorging-Mireille trots is op de collectie van de allerfijnste huidverzorging producten die wij jullie mogen aanbieden in onze shop.

 

Cenzaa innoveert

Om altijd aan de hoogste eisen te kunnen voldoen en kwalitatief onderscheidende producten te blijven produceren, innoveert Cenzaa continu. Het resultaat mag er wezen want de producten van Cenzaa stellen nooit teleur en zorgen altijd voor optimale relaxatie en perfecte verzorging. In het innovatieproces werkt Cenzaa nauw samen met schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De wensen van de consument worden op die manier geïnventariseerd en zodoende kunnen de producten worden doorontwikkeld. Cenzaa gaat ook mee met de seizoenen en biedt op het gebied van trends en marktontwikkelingen elk jaar unieke limited editions aan.

Zo heeft huidverzorging-Mireille de Bohemian SummerBotanical Treasure en NWYRK by Cenzaa limited editions in het assortiment opgenomen. 

 

  

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie