Dermalogica

DERMALOGICA ZONNEBRAND - DAGCRÈME MET SPF (UV-BESCHERMING)

✔️ Maak gebruik van de kortingscode MIREILLE voor 15% korting op alle producten van Dermalogica.✔️

Het gebruik van een crème met SPF is noodzakelijk om directe gevolgen (roodheid) en indirecte gevolgen (droogheid en rimpels) van zonnestraling tegen te gaan. De zonnebrandcrèmes van Dermalogica bevatten uiteenlopende hoeveelheden SPF. Zo zijn er crèmes voor een super gevoelige huid, maar ook moisturizers die verhelderen, verzorgen en beschermen tegen de aanmaak van pigmentvlekken.

Dermalogica zonnebrand voor dagelijks gebruik

Zonnebrandcrème en aftersun wordt eigenlijk vaak pas gebruikt wanneer er sprake is van veel Uv-straling in de lucht, zoals een zonnige dag. Echter kan het geen kwaad om elke dag de deur uit te gaan met een bescherming tegen de zon op je gezicht. UV-straling zit namelijk altijd in de lucht. Aangezien Dermalogica hele fijne dagcrèmes met SPF heeft is er geen reden meer om je niet elke dag goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralingen, ook op minder zonnige dagen. 

Het resultaat van Dermalogica Crèmes met SPF

Een goede verzorging van de huid bij veel zon, is zeer belangrijk voor korte en lange termijn. Dermalogica zonnebrand draagt bij aan een goede voor- en nazorg van de huid, bij het blootstellen aan de zon.

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel