RAINPHARMA is:

Puur en eerlijk
No nonsense
Holistisch

Skin friendly & Effective
Animal friendly & 100% vegan
Eco friendly & Sustainable
People friendly & Ethical

Voel je goed met RAINPHARMA

Je zult ervaren hebben dat je op je mooist bent als je ook lekker in je vel zit en je lekker voelt. Dus daar draait het om: dat je gelukkig bent met wie je bent en wat je doet. Dat is ook het doel van RainPharma: je ondersteunen in je dagelijkse leven met sfeer- en verzorgingsproducten waar jij je goed bij voelt.

'Je goed voelen' betekent in het geval van RainPharma dat je hun producten met een gerust hart kunt gebruiken. Omdat ze vriendelijk zijn voor je huid en lichaam én vriendelijk voor mens, dieren en milieu.

Love your body

RAINPHARMA door de ogen van een huidspecialist

Ik ben diep onder de indruk van de verzorgingsproducten van RainPharma want alles klopt aan dit merk. Hun huidverzorgingsproducten zijn echt geweldig goed en effectief.

Ik ben ook weg van de heerlijke natuurlijke Aromatherapy Essentials. We gebruiken die in de salon natuurlijk ook, daar kiezen we voor subtiele geuren voor een ontspannen sfeer die past bij een bezoek aan de schoonheidssalon.

RainPharma babies

RAINPHARMA 100% eerlijk en natuurlijk

Het team van RainPharma is volledig toegewijd aan het ontwikkelen van werkzame producten op 100% natuurlijke  en plantaardige basis. RainPharma is eigenzinning en vastberaden als het gaat om hun kernwaardes. Alleen eerlijke en natuurlijke producten maken, producten die echt iets toevoegen en werken. Producten die worden ontwikkeld met een minimale footprint, met respect voor de planeet, mensen en dieren.

Puur natuur RainPharma

Ontdek zelf hoe lekker je je voelt met deze (h)eerlijke producten

Mijn advies: probeer de RainPharma producten en kijk wat het voor jou doet. Kom naar onze salon voor een kennismakingsbehandeling. Natuurlijk geef ik je ook graag advies en beantwoord ik je vragen.

Bel 040-21227566 RainPharma producten bestel je bij Huidverzorging Mireille

 

 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel