IK SKIN PERFECTION.

Ik Skin Perfection

Ik Skin Perfection is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huid verbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. Ik Skin Perfection bevat geen geur- en kleurstoffen en is samengesteld uit pure groene cosmeceuticals. Het unieke reset programma zorgt voor een doelgerichte behandeling en concentreert zich op het herprogrammeren van de huid.

De vier fasen van Ik Skin Perfection

Elke dag weer zijn er factoren die de balans van de huid uitdagen. Een vette, droge of doffe huid is het gevolg. Het unieke vier-fasen reset programma van Ik Skin Perfection her-programmeert de huid. De huid herstelt en wordt gestimuleerd om de perfecte huidconditie te vinden en behouden. Ik SkinPerfection werkt met groene cosmeceuticals wat betekent dat de producten een hoge dosering actief werkende stoffen hebben en lage pH-waarden in vergelijking met andere cosmetica. Ik Skin Perfection reinigt de huid diep en pakt alle problemen bij de kern aan. Huidaandoeningen als acne, rosacea en pigmentaties worden bij de oorzaak aangepakt zodat de huid weer stralend gezond wordt en blijft.

De eerste fase: resetten van de huid

Het uitgangspunt van fase 1 van de vier fasen van Ik Skin Perfection is de huid terug te brengen naar de natuurlijke balans met een gezond immuunsysteem. Fase 1 doorloop je met gezichtsreiniging en crèmes die de onzuiverheden van de huid bestrijden. Je huid kan afkickverschijnselen van voorgaande gebruikte cosmetica vertonen, maar deze zijn van korte duur.

De tweede fase: herstellen van de huid

De huid wordt op een dieper niveau gereinigd en van binnenuit verzorgd om het conditieniveau van de huid op te bouwen. De producten die gebruikt worden tijdens deze fase zijn een diepe gezichtsreiniging, een gezichtsmasker, matcha thee en een verzorgende handcrème.

De derde fase: vernieuwende effecten

Je huidproblemen nemen in fase 3 duidelijk af en we werken doelgericht toe naar jouw huidwensen. Aan de hand van een gezichtsmasker en verschillende serums kom je dichterbij een gezonde huid.

De vierde fase: blijvend maximaal resultaat

Naast de Ik Skin Perfection producten voeg je in deze laatste fase huidoliën en fruitzuren toe die samen zorgen voor een maximaal blijvend resultaat.

Ik Skin Perfection salon

Ben je op zoek naar een Ik Skin Perfection salon die jou kan adviseren en ondersteunen op weg naar een stralende huid? Huidverzorging Mireille maakt in de salon gebruik van Ik Skin Perfection producten en helpt jou graag maximaal en blijvend resultaat te behalen.

Ik Skin Perfection webshop

Als Ik Skin Perfection webshop hebben we een uitgebreid aanbod die jou ondersteunen tijdens de vier fasen van het Ik Skin Perfection programma en ver daarna. 

IK SKIN PERFECTION

 

IK SKIN PERFECTION Deep cleansersIK SKIN PERFECTION Derma masksIK SKIN PERFECTION 24h CreamsIK SKIN PERFECTION Serum infusionsIK SKIN PERFECTION InnergoodsIK SKIN PERFECTION Mix-it Oil InfusionsIK SKIN PERFECTION Protect

 

De merken van Huidverzorging Mireille

Ik Skin Perfection is niet het enige mooie merk wat wij bij huidverzorging Mireille voeren. We werken samen met de allerbeste, mooiste en betrouwbaarste merken binnen de cosmetica-industrie. Zelf werken we met alle producten uit de webshop in onze salon. Op deze manier kunnen we garant staan voor de allerbeste kwaliteit. Verder zijn wij ook groot liefhebbers van Cenzaa producten. Een puur product van Hollandse bodem wat zeer geliefd is onder professionele schoonheidsspecialisten. Ook zijn wij dé webshop voor de mooie gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica. Ben je op zoek naar de vrolijkste nagellak kleurtjes, kijk dan eens bij de STRIPLAC collectie. Bekijk al onze merken >>>

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel