Klantenservice

BETAALMOGELIJKHEDEN

In de webshop van Huidverzorging Mireille kunt u op verschillende manieren eenvoudig en veilig betalen.
Altijd zonder extra kosten.

Ideal

IDEAL
Veilig, gemakkelijk en snel uw online aankopen afrekenen met IDEAL. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct bij ons bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en wij ontvangen bericht dat uw bestelling is betaald.

 

Afterpay eenvoudig achteraf betalen

Eenvoudig en veilig achteraf  betalen met AfterPay
Wilt u eenvoudig en veilig achteraf betalen op het moment dat het u uitkomt? Geen probleem! In onze webshop kunt u nu ook kiezen voor de betaaloptie 'Achteraf betalen (AfterPay)'. Voor slechts € 0,95 kunt u uw bestelling betalen wanneer het u uitkomt en u onze producten veilig in huis heeft, tot 14 dagen na ontvangst van uw betaaloverzicht. Deze optie is beschikbaar voor uw bestellingen tot € 250,-  Twijfel niet langer en probeer het eens, het is prima geregeld.

Let op: ook bij ruilen of  (gedeeltelijk) retourneren blijft de betaaltermijn gelden. Onze webshop zorgt vervolgens voor terugbetaling van uw retour.

buttonbetaalblauw1.jpg

Vooraf overmaken
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u ook aangeven dat u kiest voor vooraf overmaken. Vooruitbetalen betekent dat u na het invoeren van uw bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Huidverzorging Mireille. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Huidverzorging Mireille na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen annuleren wij de bestelling.

  • ABN-AMRO 562599908  t.n.v. M. Bax hlo 'Huidverzorgingsinstituut Mireille' te Aalst-Waalre
  • IBAN:   NL47ABNA0562599908  |  BIC: ABNANL2A

 
Betalen bij afhalen
Als u uw bestelling komt afhalen bij Huidverzorging Mireille in Aalst-Waalre (bij Eindhoven) kunt u ook kiezen voor betalen bij afhalen en in onze salon afrekenen, contant of via onze betaalautomaat en uw pinpas. Let op, maak voor het ophalen van een bestelling een afspraak via een mail aan service@huidverzorging-mireille.nl 

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie