Klantenservice

Klantenservice  > Betaalmogelijkheden

BETAALMOGELIJKHEDEN

In de webshop van Huidverzorging Mireille kun je op verschillende manieren eenvoudig en veilig betalen.
 

Ideal

IDEAL

Veilig, gemakkelijk en snel je online aankopen afrekenen met IDEAL. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het bedrag wordt direct bij ons bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen bericht dat je bestelling is betaald.

 

Riverty Afterpay eenvoudig achteraf betalen

Eenvoudig en veilig achteraf  betalen met Riverty (AfterPay)

Wil je eenvoudig en veilig achteraf betalen op het moment dat het jou uitkomt? Geen probleem! In onze webshop kun je kiezen voor de betaaloptie 'Achteraf betalen (Riverty)'. Voor slechts € 0,95 kun je je bestelling betalen wanneer het jou uitkomt en je onze producten veilig in huis hebt, tot 14 dagen na ontvangst van je betaaloverzicht. Deze optie is beschikbaar voor je bestellingen tot € 250,-  Twijfel niet langer en probeer het eens, het is prima geregeld.

Let op: ook bij ruilen of  (gedeeltelijk) retourneren blijft de betaaltermijn gelden. Onze webshop zorgt vervolgens voor terugbetaling van je retour.

buttonbetaalblauw1.jpg

Vooraf overmaken

Bij het afrekenen van de bestelling kun je ook aangeven dat je kiest voor vooraf overmaken. Vooruitbetalen betekent dat je na het invoeren van je bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Huidverzorging Mireille. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien Huidverzorging Mireille na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen annuleren wij de bestelling.

  • ABN-AMRO NL47ABNA0562599908  t.n.v. M. Bax hlo 'Huidverzorgingsinstituut Mireille' te Aalst-Waalre
  • IBAN:   NL47ABNA0562599908  |  BIC: ABNANL2A

 
Betalen bij afhalen

Als je je bestelling komt afhalen bij Huidverzorging Mireille in Aalst-Waalre (bij Eindhoven) kun je ook kiezen voor betalen bij afhalen en in onze salon afrekenen, contant of via onze betaalautomaat en je pinpas. Let op, maak voor het ophalen van een bestelling een afspraak via een mail aan service@huidverzorging-mireille.nl 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel