IK SKIN PERFECTION

Met IK Skin Perfection in vier stappen naar een gezonde huid

Ik Skin Perfection heeft als missie om natuurlijke schoonheid te versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare die ontwikkeld zijn in harmonie met de natuur.

De filosofie van IK Skin Perfection

Het uitgangspunt van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid. De huid is het grootste lichaamsorgaan en alleen daarom al verdient het aandacht. IK Skin Perfection creeert bewustzijn voor de huid en de keuzes die je maakt ten aanzien van je huid.

De producten van IK Skin Perfection zijn samengesteld met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten. Alle producten worden ontwikkeld volgens het NO-label wat inhoudt dat er continue gekeken wordt naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestandsdelen.

Innovatief cosmeticamerk

IK Skin Perfection is een innovatief cosmeticamerk met hoogwaardige huidverbeterende producten die zacht zijn voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem. De formulering met groene cosmeceuticals, zoals Iricalmin, Ectoin, Vitamin B5 en Allantoin, bieden uw huid bescherming, voeding en een optimale verbetering. Het unieke RESET PROGRAMMA zorgt voor een doelgerichte behandeling en concentreert zich op het herprogrammeren van de huid. De specifieke ingrediëntensymbolen geven u inzicht in de werking van elk product.

ikskin_foto_less_is_more.jpg

ikskin gecertificeerde salon    IK SKIN PERFECTION BLOOOM

 

 

Bekijk IK SKIN PERFECTION gezichtsbehandelingen

Bekijk IK SKIN cleansers in de webshop

Bekijk IK SKIN derma masks in de webshop

Bekijk IK SKIN 24h creams in de webshop

Bekijk IK SKIN serums in de webshop

Bekijk IK SKIN innergoods in de webshop

Bekijk IK SKIN oil infusions in de webshop

Bekijk IK SKIN protectproducten in de webshop

Naar website IK SKIN PERFECTION

  

© 2013 - 2017 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie