CENZAA totaalconcept voor lichaam en geest

‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In de Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Cenzaa global cocooning

Een product van Nederlandse bodem: Cenzaa

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Het summum van wellness en huidverbetering met natuurlijke ingrediënten is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. En dat van Nederlands bodem!

Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten.

Wij kunnen u onze CENZAA producten van harte aanbevelen. Een prachtige aanvulling op onze ontspannende en verzorgende Cenzaa-salonbehandelingen.                                                      

Cenzaa salon producten

Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling in onze salon. Bijvoorbeeld een Cenzaa wellness behandeling of Cenzaa ultimate skin treatment. Bel 040 212 75 66 of mail afspraak@huidverzorging-mireille.nl

Bel 040-2127566Cenzaa in de webshop  Klik door

 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel