BT-NANO® MICROCURRENT BEHANDELING
EEN NON-SURGICAL FACELIFT VOOR JE HUID

Wil jij graag een strakkere huid - zeg maar een soort facelift - maar dan zonder medische ingreep? Misschien is een bt-nano® microcurrent behandeling dan iets voor jou. Bio-Therapeutic nano is een manier om van buitenaf je huid te behandelen met een apparaat dat kleine microstroompjes (microcurrent) opwekt.

Spierversteviging en maskers met een ultradiepe werking

De microstroompjes zorgen voor spierversteviging.

Maar er is meer! bt-nano® wordt gebruikt in combinatie met speciale maskers. De maskers bevatten elektrisch geladen ingrediënten. Die elektrisch geladen ingrediënten worden via bt-nano microstroompjes door de huid getransporteerd. Die elektromigratie heet iontoforese. Iontoforese zorgt ervoor dat ingrediënten diep in de huid doordringen.

Wat is iontoforese?

Iontoforese is een bijzondere techniek om via elektromigratie stoffen door de huid te transporteren. Wikipedia beschrijft het als volgt:

Iontoforese is een niet-invasieve toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door de huid getransporteerd worden (transdermaal) door middel van elektrisch geladen medicatiebevattende deeltjes (ionen).

Bezoek de Wikipedia-pagina over iontoforese voor een beschrijving en medische toepassingen van deze bijzondere techniek.

Jouw bt-nano huidbehandeling in goede handen bij Huidverzorging Mireille

Benieuwd naar de effecten van een bt-nano gezichtsbehandeling voor jouw huid? Maak een afspraak. Je bent bij ons in goede handen. Huidverzorging Mireille, je vertrouwde huidspecialist!

 

 

 

  

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel