Supreme Look

Artikel 10 / 11
€ 48,95 (inclusief btw)

Cenzaa Suprême Look oogcrème (15ml)

Cenzaa Suprême Look oogcrème voedt en hydrateert. De oogcontouren krijgen een boost waardoor wallen verminderen en donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De heerlijke oogcrème heeft extracten van paardenkastanje en zoethout in haar formule. 

In zes stappen naar optimale gezichtsverzorging

De Cenzaa producten staan hoog aangeschreven. Vooral het gebruik van de verschillende producten leidt tot een optimaal resultaat en een mooi verzorgde huid. We raden u aan om elke dag uw gezicht in zes stappen te verzorgen.

1. Velvet Creamy Milk / Rise & Shine Cleanser / Velvet Mist / Illuminating Mist / Age Benefit Supplement / Bioactive Skin Supplement
2. Crystal Orange CleanserMicrodermabrasion Polish / Illuminating Masq
3. Cenzaa Power, afgestemd op huidtype / Plump it Up Lipcare
4. Cenzaa 24H Cream, afgestemd op huidtype / Suprême Look
5. Cenzaa Intense Masq, afgestemd op huidtype
6. Lovely Radiance / Facial Protection

Cenzaa ritueel

Na het reinigen van de huid en het aanbrengen van lotion, verdeel je Cenzaa Suprême Look gelijkmatig rond de ogen. Smeer Cenzaa Suprême Look niet op de oogleden. Laat de crème langzaam smelten. De crème is geschikt voor dagelijks gebruik (zowel 's ochtends als ’s avonds). ​

Het resultaat van Cenzaa Suprême Look

Wanneer u Cenzaa Suprême Look enige tijd gebruikt dan merkt u al snel hoe uw huid gehydrateerd aanvoelt. De crème voedt de huid dusdanig dat het een mooie en gezonde glans achterlaat. Lijntjes en rimpels verminderen en eventuele donkere kringen herstellen. Door de snelle opname formule laat het resultaat niet lang op zich wachten.

Cenzaa Suprême Look oogcrème voedt en hydrateert. De oogcontouren krijgen een boost waardoor wallen verminderen en donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel