ULTIMATE SKIN SYSTEM COSMEDICAL BEHANDELINGEN

Diamond Touch microdermabrasie

ULTIMATE SKIN SYSTEM

Ultimate skin system van Cenzaa is een revolutionaire kuurmethode waar cosmedische producten en bindweefselmassage hand in hand gaan met de innovatieve technologie van de Diamond Touch, het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. En de resultaten mogen er wezen! Mogelijkheden: mini face-lifting, littekenbehandeling, acne-behandeling, vermindering van pigmentatiestoornissen, intensieve oogbehandeling, behandeling van hyperkeratosis en maximale huidverbetering.  

 

DIAMOND TOUCH

Cenzaa Diamond Touch is een huidbehandeling in de vorm van microdermabrasie voor ieder huidtype! Diamond Touch is het nieuwste apparaat op het gebied van microdermabrasie. De meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Deze innovatieve techniek zorgt met haar zuivere diamanten en seruminfusion voor schitterende resultaten. De totale huidconditie is na de behandeling zichtbaar verbeterd en de huid voelt zijdezacht aan. Vier behandelingen per jaar houdt uw huid in top conditie!

 

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een vrij nieuwe techniek waarbij de bovenste laag van uw huid (derm) wordt verwijderd (abrasie) waardoor er een gladde en frisse huidlaag tevoorschijn komt. Door gebruik van verschillende serums (Detox, DNA, H2O), kan de Diamond Touch techniek worden gebruikt voor verschillende therapeutische doeleinden: anti-ageing, acnébehandeling, littekenbehandeling, minifacelift, etc.

Cenzaa Ultimate Skin System

 

 


Gezichtsbehandelingen

BEKIJK AL ONZE GEZICHTBEHANDELINGEN - Basis gezichtsbehandelingen - Cenzaa Wellness - Dermalogica Clearing - - IK Skin Perfection - Ultimate Skin System

 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel