Mineral Sun SPF 30 50 ml.

Artikel 10 / 10
€ 49,95 (inclusief btw)

MINERAL SUN SPF 30 is een watervrije zonbescherming. Doordat de MINERAL SUN uit 0% water bestaat, hoeven er geen conserveringsmiddelen en synthetische emulgatoren toegevoegd te worden. Dit maakt de formule nog puurder, gezonder en zachter voor de huid & wintersportproof! Deze nieuwste generatie zonbescherming maakt gebruik van de meest innovatieve zonnefilter technologie: Non-Nano Zinc Oxide (met COSMOS Approved Signature) met natuurlijke coating en plantaardige oliën. Biedt een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming zonder een witte waas achter te laten op de huid. 

MICROBIOTIC SUNCARE 
MINERAL SUN SPF 30 heeft een prebiotische werking voor de huid door BIOME OLEOACTIF en draagt bij aan een gebalanceerd huidmicrobioom. De huidbarrière wordt in balans gebracht en voelt fluweelzacht aan. Dankzij de combinatie van het Non-Nano Zinc Oxide complex én Vitamine E worden ook de negatieve effecten van blauw licht (HEV) beperkt.

GOED VOOR JE HUID & HET ZEELEVEN!
Deze effectieve, veilige en gezonde zonbescherming is geschikt voor ieder huid, zelfs voor de (extreem) gevoelige huid, voor kinderen & baby’s. Natuurlijk is de MINERAL SUN SPF 30 vegan, 100% microplasticsvrij, vrij van huidonvriendelijke en synthetische stoffen en heeft het geen schadelijk effect op het leven in zee door de oceaanvriendelijke formule. 

 

 

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel