Sun Shield SPF 50 ( 30 ml. )

Artikel 2 / 5
€ 39,95 (inclusief btw)

SUN SHIELD SPF 50 is een verzorgende anti-aging zonnebrandfluide met een mineraal breedspectrum UVA en UVB sun shield voor dagelijks gebruik. 
SUN SHIELD SPF 50 beschermt de huid optimaal tegen de zon en helpt vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken te voorkomen middels het Age Defense Sun System.

Dankzij de combinatie van het mineraal filter én Vitamine E waaruit het AGE DEFENSE SUN SYSTEM is opgebouwd, worden tevens de negatieve effecten van blauw licht beperkt.

De waterbestendige, minerale formule tast het zeeleven niet aan, laat zich makkelijk verdelen over de huid, laat geen witte waas achter en trekt snel in. De luxe formule versmelt met de huid, is zijdezacht en voorziet de huid van een subtiele glans.

SUN SHIELD SPF 50 is verrijkt met een subtiele geur waarmee de zintuiglijke beleving, die zo kenmerkend is voor Cenzaa, optimaal ervaren zal worden.

Gebruik Sun Shield SPF 50 dagelijks. Reinig de huid en verzorg de huid altijd eerst met een Cenzaa serum en afhankelijk van de behoefte met een Cenzaa crème voordat je de Sun Shield SPF 50 aanbrengt. Breng de sun shield SPF 50 royaal aan voor eventuele blootstelling aan de zon. Regelmatige herhalen, vooral als je veel buiten bent, transpireert of gaat zwemmen.

© 2013 - 2024 Huidverzorging Mireille | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel